logo-type

Haberler

GESOB HİZMET AĞINI GÜN GEÇTİKCE BÜYÜTÜYOR

GESOB HİZMET AĞINI GÜN GEÇTİKCE BÜYÜTÜYOR


Halk Bankasının ve Kozanlı vergi dairesinin veznesinin Birlik Binasında açılmasını sağlayan Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, “Sanayi ve Ticaret Bakanı ve Halk Bankası Genel Müdürü ile görüşerek, Birliğimizin hizmet binasında Halk Bankasının ve Kozanlı Vergi dairesinin veznesinin olmasını dile getirdiğimde, memnuniyetle karşılandı. Bu hizmet esnafımıza yapılan bir hizmettir. 
Daha önceleri esnaf sicil işlemlerini yaptıra bilmek için Halk Bankası ve Kozanlı vergi dairesine giderek zaman kaybına uğruyorlardı. Şimdi ise bütün işlemlerini Birlik binasında tamamlayarak zaman kaybı ortadan kalkmış bulunmakta.”
Hizmetlerin aksamadan devam ettiğini ve yapılan hizmetler göz dolduruyor diyen esnaf ve vatandaşlar şunları söylediler:
“Başkanımızın yapmış olduğu hizmet bilen için büyük bir nimettir. Halk Bankası ve Kozanlı vergi dairesinin veznesi olmadığı zamanlar ancak bir gün iki gün içinde sicil çıkara biliyorduk. Bu bizler için büyük zaman kaybı oluyordu. Şimdi ise bir saati geçmemek şartıyla sicil işlemlerimiz yapılmakta. Bundan daha büyük nimet olurmu. Birlik Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz” dediler.